29 August 2011

Minal Aidil Wal Faiizin - Selamat Hari Raya Aidil Fitri


Pembaca, peminat, penggiat dan anda semua di luar sana; saya mewakili diri saya dan warga kerja Bolarotan dengan ini ingin mengambil kesempatan untuk memohon ampun dan maaf andai ada mana - mana hati terguris sepanjang kami melakukan tugasan ini. Terutama buat Persatuan Sepak Takraw Malaysia (PSM). Dari Presiden sehinggalah ke pemain - pemain yang pernah diulas, di kritik atau di puji secara tulisan, lisan atau sembang Facebook. Niat kami bukanlah ingin memburukkan mana - mana pihak tetapi ikhlas untuk membantu kepada perkembangan dan kemajuan sukan tanah air.

Kami juga ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua dengan harapan sambutan kali ini akan menjadi sambutan terbaik buat diri kita semua. Semoga ibadah di bulan Ramadhan menjadikan kita lebih dedikasi kepada Islam sebagaimana kita bersungguh - sungguh menjalani latihan sepaktakraw.

Buat pemain Malaysia yang sedang berusaha menyiapkan diri, cubalah sebaik mungkin membersihkan contengan yang terpalit dalam sejarah takraw negara. Peminat semuanya mengharapkan kalian melakukan terbaik untuk negara. Kami akur bahawa kalian adalah yang terbaik buat masa ini di Malaysia, maka janganlah sia - siakan harapan ini.

Buat PSM - berlapang dadalah. Kembalilah ke Fitrah manusia iaitu tiada siapa yang sempurna di dunia ini. Kita saling memerlukan dan setiap pandangan itu ada sebabnya. Andai kata kemampuan memimpin, mencari penaja, mengurus atau kesihatan sudah susut, maka undurlah segera dari kerusi pemerintahan kerana itu lah yang lebih baik untuk diri dan negara, Jangan di risau siapa yang bakal mengambil alih kerana Allah Taala Maha Mengetahui setiap sesuatu. Tawakkal dan yakin dengan rencananya.

Buat peminat di luar sana, doakan lah pemain sedia ada ini mampu melakukan keajaiban di Sukan Sea, Super Series dan King Cup yang akan datang. Semoga mereka semakin yakin dan membuahkan hasil. Sekiranya anda merasakan anda boleh melakukan sesuatu kearah kebaikan sukan ini, marilah sertai kami melalui GPSN yang akan bermesyuarat tidak lama lagi. Jangan hanya pandai mencemuh di dinding - dinding Facebook tapi bila kudrat ditagih semuanya lepas tangan!

Akhir kata, marilah kita bergabung tenaga tanpa mengira jarak, usia, harta atau pangkat dalam membangkitkan semula sukan kesayangan kita ini. Semoga ada sinar dihujung jalan. InsyaAllah!

Kullu Amin Wa Antum Bi Khoir!
Selamat Aidilfitri
Maaf Zahir Batin

Mohsen Amdan
Pengasas Bolarotan.com

2 comments:

  1. salam...blh x bolarotan buat 1 direktori utk pemain sepaktakraw yang sedang mewakili negara berserta biodata...kalau ade latest info ttg mereka lagi baik...saya sebagai peminat dah bnyk xkenal pemain negara..

    ReplyDelete
  2. Raja Ady
    Terimakasih atas cadangan.
    Akan diusahakan sebab ianya cukup penting

    ReplyDelete