18 September 2011

KFC - Utusan 2011 Zon Tengah Paroi - Update

MBMB A dan MBMB B mengisi ruang separuh akhir pagi ini dengan pertembungan sesama sendiri. Ini bermaksud wakil Melaka sudah mempunyai satu slot di akhir. Regu Shahidan berjaya mengalahkan regu Saiful Azam manakala regu Shafiq berjaya menundukkan GASTEP. 

Pasukan MBMB


2 slot lagi menjadi milik Majlis Perbandaran Taiping dengan penantian mereka akhirnya tertunai di sini. MPT sebelum ini tumpas di peringkat suku akhir benar - benar merasai kegembiraan layak ke separuh akhir.

Regu MPT meraikan kemenangan mereka

Dinamis , satu - satunya regu dari Pantai Timur yang layak ke separuh akhir di wakili oleh Faizal selaku apit kanan yang terkenal dengan nama Peja melengkapkan kuota separuh akhir.

Peja (biru) menentang Lan Kudung di saingan pusingan ke 4

Sedang berlangsung kini separuh akhir bagi semua kategori dan bagi kategori IPTA/U19 - 2 regu dari Shah Alam berentapp di slot separuh akhir. UITM yang diwakili oleh Kimi dan Ali menentang wakil dari ADTEC Shah Alam. Satu lagi separuh akhir pertembungan di antara wakil Kelantan menentang wakil Tangkak.

Bawah 15 tahun menemukan Sekolah Sukan Seksyen 11 yang di barisi pemain berusia 13 tahun menentang wakil dari Melaka. regu dari Melaka iaitu SMK Seri Kota dan satu lagi SMK THO A.

Saksikan liputan secara langsung di ASTRO Arena. 

No comments:

Post a comment