20 October 2011

KERIS v UTHM

Persaingan sengit di antara KERIS menentang UTHM tadi dilihat satu pencapaian baik bagi kedua - dua pasukan. Keputusan kalah dan menang dilihat seimbang. Apa yang penting ukhwah terjalin dan bakat berjaya ditonjolkan. 

En. Hazrin - Pengurus Pasukan UTHM. Dia juga berbakat bermain di posisi apit kiri

Ketua pasukan KERIS dan UTHM bergasak dengan cenderamata terlebih dahulu

Bersama produk penaja

Berseronok sebelum bergasak!Barisan pemain KERIS yang turun beraksi

Skuad UTHM

Skuad UTHM bertolak pada jam 2 petang tadi dari Batu Pahat ke Kuala Lumpur dan terus bergegas pulang usai perlawanan. Permainan bermula pada jam 9.45 malam tadi selepas hujan lebat melanda Kuala Lumpur mengakibatkan ramai pemain tersangkut dalam perjalanan.

Pemain yang sedang dipinjamkan ke skuad KERIS - Bro M

Aksi Oduk Drop!


Mohd Khaizir Said juga hadir memberi sokongan kepada skuad Keris dan beliau juga beraksi menentang regu utama UTHM. Saksikan perlawanan set pertama mereka di video yang saya titipkan.
Sebanyak 5 perlawanan di adakan dan pengurus skuad UTHM iaitu En. Hazrin juga sempat menyampaikan ucapan penutup dan mempelawa KERIS ke Batu Pahat pada Disember nanti untuk perlawanan timbal balik.

Salah seorang tekong kuda UTHM

Tekong terbang yang baru dibeli oleh Skuad KERIS

Aksi blocking sambil mencucuk lubang telinga!


Kami mengucapkan ribuan terimakasih kepada UTHM yang sudi datang untuk beraksi bersama KERIS. Terimakasih juga kepada penaja serta Bro M yang sudi memeriahkan acara.

No comments:

Post a comment