10 May 2014

Liga ADTP Impian Murni Saujana Impian Kajang

10 Mei 2014
Alhamdulillah, berjaya juga dijalankan Liga Air Di Cincang Takkan Putus (ADTP) Edisi Kajang iaitu di Impian Murni Saujana Impian Kajang. Sebanyak 5 regu berjaya dikumpulkan dengan status tahap permainan amatur dan ini membuatkan perlawanan menjadi sangat menarik!

Sudah agak lama saya sendiri tidak bergasak ditengah panas dan akhirnya dapat juga bersama sahabat - sahabat MBR bermandi peluh dibawah terik mentari dan sesudah perlawanan selesai, hujan rahmat turun mencurah - curah Alhamdulillah.

4 regu yang layak ke peringkat separuh akhir

Antara yang hadir sama ada sebagai pemain atau penyokong

Turut bersama tadi ialah personaliti TV iaitu Ustaz Ahmad Husni Abdul Rahman sempat menggantikan tempat saya ketika saya pulang menjemput anak pulang dari sekolah yang juga tidak jauh dari lokasi perlawanan.
Perlawanan secara liga dengan undian dibuat mengikut posisi dan hadiah yang ditawarkan tadi keseluruhannya berjumlah RM270. Turut diselitkan tadi ialah anugerah pemain terbaik setiap posisi dan pemain harapan yang menjadi milik adik Aiman Aisar yang sanggup datang dari Jalan Reko. Tahniah kepada semua yang  terlibat dan semoga ketemu lagi dalam siri akan datang! Saksikan rakaman video dibawah ini.


No comments:

Post a comment