15 March 2015

Sepaktakraw MSSM 2015 - Selangor sebagai tuan rumah

Platform tertinggi pelajar sekolah seluruh Malaysia menunjukkan bakat dalam sepaktakraw muncul lagi. MSSM merupakan kemuncak prestasi pelajar sekolah rendah dan menengah menunjukkan bakat mereka. Biasanya, pelajar - pelajar yang terpilih ke peringkat MSSM ialah nama besar di sekolah masing - masing tanpa mengira jenis sukan. Pihak sekolah biasanya akan memberikan perhatian istimewa kepada pelajar yang berjaya membawa nama sekolah ke peringkat kebangsaan. 

Tahun ini, bermula 15 Mac hingga 19 Mac 2015 bertempat di Dewan SUK Shah Alam pelajar - pelajar dari seluruh negara akan bersaing di dalam dua acara iaitu Berpasukan dan Antara Regu. Dari MSSM ini jugalah kebanyakan pemain negara yang beraksi kini mendapat perhatian tinggi seperti Syahir Rosdi yang kini merupakan bintang yang kian bersinar di persada sepaktakraw dunia.

Berikut ialah jadual perlawanan buat rujukan peminat semua. Insya Allah Bolarotan akan cuba mendapatkan berita dan video perlawanan penting dan maklumat terkini turut di muat naik oleh ahli MBR yang berada di lokasi sepanjang kejohanan berlangsung.
No comments:

Post a comment