19 September 2017

Trio Impian Liga Perangsang Selangor 2017 - Daerah Klang

Alhamdulillah, selesai edisi kedua Trio Impian Liga Perangsang Selangor 2017 Daerah Klang yang berlangsung hebat di Kompleks Rakan Muda Klang pada 16 - 17 September 2017 yang lalu,
Sejujurnya, kami di pihak pengurusan Bolarotan amat berpuashati dengan kelancaran program, komitmen tenaga kerja, persembahan pemain dan sokongan pengurus dan keluarga mereka yang terlibat.

Peserta hari pertama


Peserta hari kedua

Dengan hampir 200 orang terlibat secara rasmi, program yang bermula 15 September 2017 iaitu Bengkel Kepengadilan MBR nampaknya membuahkan hasil yang baik. Dengan jumlah tontonan siaran langsung yang mencecah lebih 5000 bagi setiap perlawanan memberikan isyarat bahawa sepaktakraw tetap mempunyai peminat meskipun acara ini tidaklah membariskan nama besar pemain dunia.

Pujian wajar diberikan kepada Naib Presiden MBR iaitu En. Syarudin Nazir yang berusaha keras sejak awal Julai bagi merealisasikan program ini sekaligus menjadikan Trio Impian Klang sebagai penanda aras untuk dicontohi oleh 8 daerah yang lain.


Keberanian En. Mohd Fauzi Mohd Nasir menggalas tanggungjawab sebagai Pengurus Projek juga perlu dipuji kerana ini bukanlah tugas mudah. Bantuan dari ahli MBR Klang juga amat dihargai kerana program ini berjalan lancar seperti dijadualkan sehingga ke akhirnya.Tahniah kepada semua yang terlibat dan terimakasih yang tidak terhingga kepada Kumpulan Perangsang Selangor Berhad yang menyokong usaha kami ini dan menjadikan impian kami ini satu realiti!

Edisi ketiga bakal berlangsung di Dewan Orang Ramai Serin Cyberjaya untuk Daerah Sepang pada 23 - 24 September ini. Ikuti perkembanganya di Facebook Bolarotan.

2 comments:

  1. Congratulations for finishing up the second edition of Trio Impian o:f Selangor Progressive League 2017.You have made us proud.Best of luck for your future endeavors.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete